Usein kysytyt kysymykset

Jos jokin asia askarruttaa sinua, eivätkä alla olevat vastaukset auttaneet, olethan yhteydessä meihin info.worlds2017 [at] gmail.com.

 

 

Miten ostan liput tapahtumaan?

Liput myy Lippu.fi. Lisätietoa lipuista täältä.
Tapahtuman aikana lippuja voi ostaa Hartwall Arenan lipunmyynnistä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäisen kilpailutapahtuman alkua. 

 

 

Onko Hartwall ArenaSSa vaatesäilytystä tai matkalaukkusäilytystä?

Hartwall Arenassa ei ole saatavilla vaatesäilytystä/narikkaa tai tilaa matkalaukuille. Turvallisuussyistä Hartwall Arenalle ei voida ottaa matkalaukkuja. Kaikilla sisääntulo-ovilla suoritetaan turvatarkastukset, joten sisäänpääsyn nopeuttamiseksi kantamukset kannattaa jättää kotiin. Vaihtoehtoja matkalaukkusäilytykselle on mm. hotellien matkatavarasäilytykset, Helsingin rautatieaseman säilytyslokerot tai Helsinki-Vantaa lentokentän säilytyslokerot.

 

 

Miten pääsen helpoiten kulkemaan Hartwall Arenalle ja mistä löydän autolleni parkkipaikan?

Hartwall Arenalle kulku tapahtuu helpoiten paikallisjunalla, raitiovaunulla tai bussilla. Tässä linkissä lisätietoja areenalle saapumisesta. Helsingin joukkoliikenteestä vastaa HSL.
Hartwall Arenalla on maksullinen autopaikoitus. Suosittelemme julkisten liikenneyhteyksien käyttöä. Tässä linkissä lisätietoa parkkipaikoista. Pyydämme huomioimaan, että autolla saavuttaessa tulee varata aikaa, sillä parkkihalliin voi syntyä ruuhkaa.

 

Onko hartwall ArenaSSa pankkiautomaattia?

Hartwall Arenassa ei ole pankkiautomaattia. Areenalla maksuvälineenä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. 

 

Wifi Hartwall Arenassa

Hartwall Arenassa on asiakkaiden käytössä ilmainen WiFi.

 

tapahtuman kuvaaminen

Katsojat saavat ottaa kuvia omaan käyttöönsä. 
Huomioithan kuvatessasi seuraavat asiat:

 • Kuvaaminen salamavalolla ei ole sallittua.
 • Kamera ja sen käyttö eivät saa häiritä muita katsojia. Pitkän kameraputken ja kamerajalustan käyttö katsomossa on kielletty. 
 • Kuvien myynti ja kaupallinen käyttö ovat kiellettyjä.
 • Videokuvaaminen tapahtumassa on kiellettyä.

 

 

MITEN SAAN FANIBANDEROLLIN NÄKYVILLE HARTWALL ARENALLE?

Kaikkien palosuojaamattomien banderollien koko pitää olla alle 1,5 metriä kertaa 1m. (Isommista banderolleista tulee esittää palosuojaustodistus turvallisuuspäällikölle).

Fanibanderollit jätetään pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä olevaan MM2017-infopisteeseen. MM-infopiste aukeaa kilpailutapahtumien alkaessa maanantaina. 
Mikäli haluat banderollisi takaisin kiinnitä banderolliin nimesi ja puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa. Banderolli on noudettavissa kilpailun jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana. 

 

Hartwall areenalla kielletyt esineet ja aineet

Kaikilla sisääntulo-ovilla suoritetaan turvatarkastukset, joten sisäänpääsyn nopeuttamiseksi kantamukset kannattaa jättää kotiin. Nämä esineet ja aineet ovat täysin kiellettyjä areenalla:

 • Täytetyt pullot
 • Yli metrin mittaiset tangot, seipäät ja teleskooppivavat
 • Laserosoittimet
 • Paineilmatorvet
 • Alkoholi ja huumausaineet
 • Teräaseet
 • Ampuma‐aseet
 • Ilotulitteet, soihdut, savuheitteet, raketit
 • Laittomat esineet ja aineet
 • Teräväkärkiset ja isot sateenvarjot
 • Banderollit tai liput, joissa on rasistisia tai loukkaavia tekstejä

 

Saavatko katsojat jäädä arenalle tapahtumien väliseksi ajaksi?

Areena tyhjennetään jokaisen tapahtuman välissä muutamaksi minuutiksi. Yleisöä pyydetään poistumaan hetkeksi puoli tuntia tapahtuman loppumisen jälkeen.

 

Onko Arenassa esteetön kulku pyörätuolille?

Hartwall Arenalle on helppo ja kätevää tulla pyörätuolilla. Parkissa on varatut invapaikat, josta on helppo siirtyä areenan kansitasolle. Areenan 1. kerroksen pääovet ovat aivan parkkihallin hissin välittömässä läheisyydessä. Taksilla tultaessa taksit jättävät asiakkaat 3. kerroksen pääovien edustalle. Ovien sisäpuolella vasemmalla puolella on A-hissi, jolla pääsee 1. kerroksen käytäville (tämä hissi on varattu liikuntaesteisille asiakkaille). Pyörätuolikatsomo sijaitsee areenan 1. kerroksen katsomoiden 112-116 välisellä alueella.

 

Voinko käydä välillä ulkona ja tulla samalla lipulla takaisin sisään?

Kyllä, lippusi on voimassa koko tapahtuman ajan. Täten voit sekä saapua, poistua ja palata koko tapahtuman ajan Areenalle samalla lipulla.

 

Ota yhteyttä

info.worlds2017 [at] gmail.com

© 2005-2016 Finnish Figure Skating Association