Tule mukaan tekemään Taitoluistelun MM2017-kisaa

Huippuluokan kisatapahtuman tärkein voimavara ovat sen vapaaehtoiset työntekijät. Taitoluistelun MM-kisoissa tarvitaan satoja vapaaehtoisia lukuisissa eri tehtävissä kuten katsomoemäntinä, akkreditoinnissa, autonkuljettajina, hotellipalveluissa, mediatiimissä, tulkkeina, kilpailijahuollossa jne.

Kaikki vapaaehtoiset saavat koulutuksen tehtäväänsä. Aikaisemmasta kokemuksesta vapaaehtoisena on etua, mutta otamme mukaan myös ensikertalaisia. Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat iloinen ja palvelualtis asenne, luotettavuus ja vahva motivaatio tarjota kisavieraille parasta mahdollista palvelua joskus pitkinäkin kisapäivinä. Etusijalla vapaaehtoisten valinnassa ovat ne, jotka voivat olla mukana koko kisaviikon. Vapaaehtoisen tulee olla täysi-ikäinen ja tehtävästä riippuen englannin kielen taito on välttämättömyys.

Kaikki vapaaehtoiset saavat työvuorojensa pituudesta riippuen yhden tai useamman aterian päivässä, vapaaehtoisten vaatetuksen sekä työtodistuksen. Vapaaehtoisille ei makseta palkkaa ja jokainen vastaa itse majoituksestaan ja matkakuluistaan.

Vapaaehtoisten rekrytointi avataan arviolta huhtikuussa 2016 näiden sivujen kautta. Pysy ajan tasalla seuraamalla sivujamme.

30.12.2015 - 12:12

Ota yhteyttä

info.worlds2017 [at] gmail.com

© 2005-2016 Finnish Figure Skating Association