Taitoluistelu kohtaa järjestöt ja vapaaehtoiset

Veikkaus kutsui HelsinkiMission, Suomen Mielenterveysseuran sekä Leijonaemot mukaan taitoluistelun MM-kilpailuihin kertomaan hyvistä teoista. Järjestöt ovat tapahtumassa Hartwall Arenalla kertomassa eri mahdollisuuksista olla mukana vapaaehtoistoiminnassa.

Vapaaehtoisten merkitys on korvaamaton niin urheilutapahtumille kuin meidän jokaisen hyvinvoinnille joka päivä. Joka kolmas suomalainen on mukana vapaaehtoistoiminnassa.

”Vapaaehtoiset ovat elintärkeitä toiminnallemme – ilman heitä HelsinkiMissiota ei olisi olemassa. He osallistuvat auttamiseen monin eri tavoin: läsnäoloa ja tukea tarjoavina mentoreina ja tukihenkilöinä, keikka-apulaisina arjen askareissa ja seniorien auttavaan puhelimeen vastaamalla. Yhteistyö Veikkauksen ja Taitoluisteluliiton kanssa mahdollistaa meille hienon tavan kiittää ja tarjota virkistystä vapaaehtoisillemme.”, sanoo HelsinkiMission Kristiina Backberg.

Suomen Taitoluisteluliitto isännöi 29.3.-2.4.  järjestettäviä taitoluistelun MM-kilpailuja. Opetus- ja kulttuuriministeriö tuki Suomen Taitoluisteluliittoa viime vuonna 360 000 eurolla. Tämä tuki maksetaan Veikkauksen pelien tuotoista. Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurat järjestävät luistelun ammattimaista opetusta ja taitoluistelun valmennusta ympäri Suomen. Seurojen toimintaa pyöritetään satojen vapaaehtoisten avulla, joita ilman ei myöskään järjestetä tulevia taitoluistelun MM-kilpailuja.

”Yhteistyömme Veikkauksen ja Veikkauksen tuotoilla tuettujen järjestöjen kanssa antaa monille ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla seuraamaan maailman lumoavinta urheilua paikan päälle ja siinä samalla ehkä löytämään itselleen tai läheisilleen uuden, kiinnostavan harrastuksen. Yhteistyömme sopii hienosti juhlavuoden projektiimme, jossa Koko Suomi Luistelee yli 90 eri tapahtumassa ympäri Suomen.”, kertoo Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo.

Veikkaus ja järjestöt kiittävät toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia tarjoamalla lumoavia elämyksiä kisakatsomossa MM-kilpailujen aikana.

 

Lisätiedot:

HelsinkiMissio, viestintäpäällikkö Kristiina Backberg, p. 044 733 1544
Suomen Taitoluisteluliitto, toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo, p. 040 940 2315
Veikkaus, yhteyspäällikkö Emilia Pajuriutta, p. 040 535 1950

 

 

Veikkauksen tuotoista kertyneillä avustuksilla tarjotaan suomalaisille mahdollisuuksia harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja tervehtyä. Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua. Ilman avustuksia jäisi moni kulttuurielämys kokematta. Avustuksilla tuetaan myös monenlaista vapaaehtoistoimintaa. #mahdollisuuksia #meillekaikille

28.3.2017 - 14:03

Ota yhteyttä

info.worlds2017 [at] gmail.com

© 2005-2016 Finnish Figure Skating Association