Buy tickets Buy tickets

Kiitos!

29.3.–2.4.2017
#Helsinki2017

Kiitos, että olit mukana Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden lumoavimmassa urheilujuhlassa.

MM-kisojen Kuvagalleria

MM-kisat ovat ikuistettu kuvina osoitteessa www.helsinki2017.com/fi/kuvagalleria/canon-kuvagalleria. Heittäydy vielä kerran MM-huumaan ja nauti valokuvaajiemme tarjoamista kuvista.

HElsiNki 2017 -Organisaatio kiittää

Helsinki 2017-järjestelyorganisaatio halua esittää lämpimät kiitokset kaikille, jotka olivat osallisena taitoluistelun MM-kilpailussa. Suurimmat kiitoksemme menevät tapahtuman tähdille; urheilijoille. Kiitämme myös valmentajia, tuomareita, yhteistyökumppaneita, vapaaehtoisia, toimitsijoita ja kaikkia niitä, jotka ovat omissa tehtävissään auttaneet tapahtumamme onnistumisessa.

 

MM-kilpailun kävijätutkimus oli hyvin positiivinen

MM2017-kilpailun kävijöille teetetty asiakastutkimus paljasti, että yli 97 prosenttia kaikista kilpailun katsojista oli tapahtumaan erittäin tai melko tyytyväinen. Hartwall Arenalla järjestetty tapahtuma sai kiitosta erityisesti tunnelmastaan ja sujuvuudestaan. Lue lisää.

Tuoreimmat uutiset

23.5.2017

  Helsingin taitoluistelun MM2017-kilpailun kävijöille teetetty asiakastutkimus paljasti, että yli 97 prosenttia kaikista kilpailun katsojista oli tapahtumaan erittäin tai melko tyytyväinen. Hartwall Arenalla järjestetty tapahtuma sai kiitosta...

Ota yhteyttä

info.worlds2017 [at] gmail.com

© 2005-2016 Finnish Figure Skating Association